Home » Spuiten en bestickeren

Spuiten en bestickeren

Spuiten van uw auto

Het kan heel mooi zijn om uw auto (over) te spuiten. Met een nieuwe laklaag ziet uw auto er weer prachtig en als nieuw uit. Echter zowel de prijs als de kwaliteit van het spuiten kan enorm verschillen. Zo is goedkoop overspuiten met een simpele lak bij ons ongeveer 700 euro, maar dan dient u wel de auto spuitklaar aan te leveren. Als u de auto helemaal door ons wilt laten behandelen, dus zowel de auto spuitklaar maken als de auto afplakken en ook het binnenste van de auto spuiten dan bent u al gauw rond de 3000 euro kwijt. Ook de prijs van de verschillende soorten lak verschilt sterk.

painted-car

Onderdelen spuiten

Het is mogelijk om bij ons losse onderdelen te laten spuiten. Zo kunt u uw bijvoorbeeld uw bumper of spoiler bij ons laten spuiten. Wederom verschilt de prijs ook hier sterk, als u wilt dat wij het onderdeel zelf demonteren en spuitklaar maken dan zal dit meer kosten wanneer u ons het onderdeel spuitklaar aanlevert.

Auto bestickeren

Uw auto laten bestickeren is ook mogelijk bij Metrostyle.be. Uw auto zal veel meer opvallen door de bestickeren, dit is zowel leuk voor particulier gebruik als handig voor zakelijk gebruik.

Als u een vraag heeft of als u een offerte wilt aanvragen dan kunt u dit doen door middel van het contactformulier hieronder.