Home » BLOG » Spoiler gemonteerd voor een Mercedes C-klasse

Spoiler gemonteerd voor een Mercedes C-klasse

Een spoiler monteren is even een klus en het is belangrijk dat u weet hoe u te werk moet gaan, zeker wanneer u gebruik maakt van een spoiler die universeel is. Er zijn verschillende soorten van de auto spoiler. Denk aan de achterspoiler, de dakspoiler, de voorspoiler en de achterklep spoiler. Voor motoren kennen we natuurlijk ook de mra spoiler.

 

Montage van de spoiler op de Mercedes

Wij hebben laatst een spoiler gemonteerd voor een Mercedes C-klasse. Het ging in dit geval om een achterklep spoiler. De spoiler werd geleverd met zwarte markeerdraadeindjes, spoilerkit, inbusboutjes en een brede sluitring. Benodigdheden die we zelf hebben verzorgd zijn tape, primer, een boormachine, een inbussleutel, ontvetter, M5 tap en schuurpapier. Wij raden u niet aan zelf een spoiler te monteren aangezien wij hier professionals in dienst voor hebben.

 

Zo hebben wij de achterklep spoiler gemonteerd voor de Mercedes C-klasse

Allereerst hebben wij tape op de oplegvlakken geplakt en hierna hebben wij de spoiler pasvorm gecontroleerd. Aan de binnenkant van de achterklep zitten twee afdekdopjes. Deze hebben wij verwijderd, waarna wij de M5 tap erbij hebben gepakt om de verfresten uit de spoileropeningen te verwijderen. We hebben de draadeindjes in de spoiler inserts geschroefd om de boorpunten te markeren. Hierna hebben we de draadeindjes weer verwijderd en hebben wij de gaten voor de bevestigingspunten eerst voorgeboord en daarna in de juiste afmeting geboord. In ons geval was dit voorboren met 2,5mm en vervolgens met 8mm. Na het verwijderen van de tape hebben we de boorgaten ontbraamd en de achterklep ontvet. We hebben de boorgaatjes van primer voorzien en de laklaag aan de binnenzijde van de spoiler met schuurpapier verwijderd. We hebben een goede laag spoilerkit aangebracht en de spoiler gecentreerd geplaatst, waarna we de inbusboutjes aan hebben gebracht en de afdekdopjes weer terug hebben gezet in de achterklep.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *