Home » BLOG » Nieuwe lichtmetalen velgen voor de Audi TT

Nieuwe lichtmetalen velgen voor de Audi TT

Voor de Audi TT zijn er eindeloos veel soorten velgen te krijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor lichtmetalen velgen met winterbanden of zomerbanden, maar het is ook een goede optie om te kiezen voor aluminium velgen met winterbanden of zomerbanden. Aluminium velgen met banden zijn voordeliger en tegenwoordig zeker ook van uitstekende kwaliteit. Kijk op onze homepage als u meer wilt weten over onze projecten.

 

Banden en velgen online kopen

Er zijn veel banden te koop online, zowel winterbanden als zomerbanden, met mooie velgen. Ook voor de Audi TT is er meer dan voldoende keuze. Een groot voordeel van online aankoop is wel dat de prijs van autobanden in veel gevallen lager ligt dan wanneer u naar de plaatselijke dealer gaat. Het is vanzelfsprekend dat u de prijs van nieuwe banden voor uw auto zo laag mogelijk wilt houden, maar het is toch ook belangrijk om goed te letten op de kwaliteit. De kwaliteit van de autobanden speelt namelijk een grote rol in het realiseren van een goede veiligheid en grip op de weg.

Het stylen van een Audi TT Coupé 8J uit 2014

Onlangs hebben wij met succes een Audi TT Coupé 8J uit 2014 gestyled (1.8 TFSI 132 kW/179 PK). De opdracht was enerzijds om de auto perfect te stylen, maar anderzijds ook om de kosten zo laag mogelijk te houden zonder te besparen op de kwaliteit. Gelukkig is dit goed mogelijk door goedkope aluminium velgen te gebruiken. Er zijn hier veel mogelijkheden in voor deze Audi TT, zoals de DEZENT TX silber lackiert (zilver gelakt), de DOTZ WHEELS Kendo dark mattschwarz (mat zwart) en de RIAL Milano titan. Maar u kunt de auto ook op veel andere manieren stijlen.

 

Nieuwe lichtmetalen velgen voor de Audi TT kopen

U kunt niet alleen alu velgen online kopen voor de Audi TT. Er zijn ook veel stalen / lichtmetalen velgen voor deze Audi te koop. Als u nieuwe lichtmetalen velgen voor de Audi TT gaat kopen, dan is het belangrijk om rekening te houden met de bandenmaat. Niet iedere Audi TT uitvoering heeft namelijk dezelfde maat. U kunt nieuwe lichtmetalen velgen voor de Audi TT kopen in 17 inch, 18 inch, 19 inch en 20 inch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *